Felmeddelande

  • Warning: Illegal string offset 'field' i DatabaseCondition->__clone() (rad 1901 av /var/www/vhosts/karismafarleden.fi/httpdocs/includes/database/query.inc).
  • Warning: Illegal string offset 'field' i DatabaseCondition->__clone() (rad 1901 av /var/www/vhosts/karismafarleden.fi/httpdocs/includes/database/query.inc).

Karisma nytt november 2014

KALLAD ATT TRO OCH FÖRKUNNA GUDS ORD

Abraham är en trons förebild för såväl judar som kristna. I kontrast till sitt samhälles och t.o.m. sin familjs avgudadyrkan trodde han på en enda sann Gud. Hans tro hade inga inslag av vare sig den tidens filosofi eller synkretism, inte ens påverkan av religiös dialog. Det var hans odelade tillit som gjorde honom olik alla andra, och som fick Gud att utvälja honom till att bli en välsignelsernas förmedlare till världen.

Karisma Nytt april 2014

Lördagen den 5 april blev en dag vi sent kommer att glömma. Vi samlades i Pingstkyrkan på Åland under temat: ”Ett framtida exodus?” Deltagarna kom från Norge, Amerika, Sverige, Finland och från Ryssland. Howard Flower, koordinator för ICEJ, är amerikansk medborgare, han har varit bosatt i Ryssland i över 20 år. Han gav oss en bild av utvecklingen i Ryssland som är mycket oroväckande, inte minst med tanke på judarna. På grund av att Finland har en lång fredlig gräns mot Ryssland, är det viktigt att vi har en beredskap att ta emot flyktingar. Howard kunde berätta att Finlands regering har en beredskap att ta emot 100 000 flyktingar. Från Finlands regerings sida är man tacksam om vi vill hjälpa till med att inkvartera judar som kommer som flyktingar.

Karisma farleden har redan …..